Tillbax i Umeå igen...

E lite trötter idag efter tidig morgon och en helt fantasktiskt trevlig Weekend i Stockholm :)
Tog som sagt nattåget ner i torsdags för att hoppa av i Uppsala på fedag morgon. Åkte iväg till Bärby för att säga hej till grabbarna och kolla läget lite runt jobb. Men insåg någontans på vägen lite vidden av hur lång tid det kommer att ta och pendla fram och tillbaka till Uppsala samt att jag kommer att behöva köpa 3 stycken olika kort för att ta mig dit och hem. Så jag tror att jag måste söka mig arbete på lite annat håll...

Mötte upp Jenny och Tove en sväng sedan inne i sthlm för att äta  lunch samt för att skriva lite uppsats, jag var dock norrlandsklädd och höll på att dö av värmeslag. Efter att ha jagat eluttag en bra stund till lille datorn slog vi oss tillslut ner på ett trevligt Cafe för att skriva lite. Åkte sedan till Jeanette och "Torsten" för att lämna mina grejjer där då tanken var att jag skulle sova hos dom senare. Åkte sedan vidare till Sannas afterwork, d va riktigt trevligt! :) Sen drog jag till Helenes krog för att möta upp lite blandat folk för att avnjuta en middag i goda vänners lag :) Tror vi blev 10 pers tillslut. Har nog sällan sett så stora portioner, så man fick verkligen valuta för pengarna! Rekommenderas!
Mätt som en gnu drog jag sedan vidare till St Eriksplan..:)

Lördag skulle jag och Tove egentligen ta en sväng på IKEA men vi tog oss bara till Skärholmens centrum där vi shoppade loss :) Åkte sedan vidare till Sara och Göran för en trevlig afton med tacos, Guitar hero, sing star och en massa sprit med tillhörande utgång. Stället vi var ute på var ett 20-års ställe och vi blev kallade för veteraner av dörrvakten..haha! :) Det dansades (se dansstegen i videon ovan)  och dracks mer drinkar och skumpa...kvällen blev lite oklar med ack så fantastiskt trevligt jag hade! :)

Söndag: Mer död än levande..men lyckades tillslut ta mej ur lägenheten och frakta mej bort till Jea för att byta lite kläder och ta mig till Herr Grundet för att titta på lyan som jag kanske kommer att få hyra i lite mer än ett år! Wiiiii!! :) Den ligger vid Hornstull och man har utsikt över hela riddarfjärden fårn solterassen på taket! :) Så nu e d bara att hålla tummarna! :)

Måndag: En tur på stan med lite mer shopping...och idag bar det av hemåt...fick skjuss till Arlanda *glad*
Nu borde jag sätta igång att röjja i lägenheten då jag får en inneboende på torsdag..men jag tror det får bli en powernap först!

Tack alla ni som gjorde även denna gång i Sthlm underbar! ;p

Puss å kärlek!

Rullar mot Sthlm ikväll...

Klockan 21.39 rullar tåget mot Uppsala e framme runt 07.00, då tar jag en buss vidare mot Bärby. Ska kolla lite jobb möjligheter. Sen pendeln till Stockholm och Jea, får se om det kan bli ett bord ledigt på Lokal :)
Känner mig en aning stressad , försöker packa ska förbi skolan en sväng och sen fyller pappa år och mina naglar ska fixas..d e mycket nu :)

Jobbet på Kicks inne i Sundsvall blev lite av en flopp kan jag sejja, det var 2 stycken som inte kom av personalen..sååå dåligt! Fast jag fick komma hem tidigare så det gjorde iofs inte så mycket :)
Hotellfrullen va förövrigt helt fantastisk! :)
Måste packa vidare nu..tjing!

Från hotellsängen..

Befinner  mej just nu på ett 4-stjärnigt Elite hotell i Sundsvall. Har jobbat på kicks som ligger vid Ikea idag och imorgon det i centrala stan. Jag har nyss tagit en dusch och krypit ner under täcket, funderade ett tag på att börja länsa minibaren lr ringa room service. Det kändes lite lyxigt ett tag men insåg att d skulle kännas lite patetiskt å ligga här å dricka vin å äta choklad i min ensamhet. :)

Det ringde en tjej tidigare idag som va intresserad av min lägenhet, bor i finland men har tydligen fått sommarjobb i Umeå. Hon kommer hyra från 1 Maj tills mitten av Augusti verkar det som. Känns mycket, mycket bra :)
Jag e sååå trött känner jag, klev upp klockan 4 imorse så det är kanske dax att knoppa snart...ser redan framemot min hotellfrukost imorron bitti :P

Natti natt!!

Ett gott skratt förlänger livet :)

Hittade denna mina kära vänner på youtube...tror minsann att hunden måste bli min nya dansmentor..haha! ;)

Vårkänslor i luften :)

D e kanonväder idag, strålande sol och varmt :)
Har varit uppe med tuppen...då jag tog lille bilen och begav mej till Sävar igår. En liten parvel där som tycker om att vakna klockan 07.00 fast d e lördag :)  Fast d va rätt trevligt ändå så jag klagar inte :)
Drog iaf till IKSU och tränade klockan 11 och efter det hade jag bokat en ansiktsbehandling med brynplock och ansiksbehandling..*lördagslyx*.
Dock hade jag fått ett mindre glädjande sms när jag va klar, tjejjen som skulle komma å kolla på rummet hade redan fått en annan lya...typiskt!
Nu borde jag ta itu med lite disk sen e d väl dax att börja piffa till sig inför den stundande lördagskvällen antar jag. Jag och Hellan ska på Corona å svänga våra lurviga till lite House ikväll hade vi tänkt. Efter hennes mindre bra natt så tror jag att hon behöver en redig fylla, å för min del va d väldigt länge sen jag hade skoj ute så vi satsar på ett vinnande koncept ikväll :)

Trevlig helg på er!
image5

Fredag...

Har inte blivit särskilt mycket vettigt gjort idag ännu..har vart en sväng på strömpilen med Hellan för att byta ännu ett par skor på Din Sko. Skor ska fan inte se ut som att dom e 10 år gamla när de bara e några månader. Fick faktiskt pengar tillbaka denna gång istället för tillgodokvitto..perfa! :) Hittade inga vettiga nya dojjor men blev iaf ett par gympaskor för trevliga 150kr.
Vi va även in en sväng på H&M där blev d ett par nya solbrillor pilotbrillor i guld :)
Borde egentligen sätta igång att städa lyan då d kommer en tjej å tittar på den imorrn men tror jag drar till Coop å handlar istället. Fantastiskt så trevligt det är att ha en bil, även om d vara e över helgen så njuter jag av det i fulla drag :) Thanx Daniel...

"In youth it was the way
I had to do my best to please
and change with every passing lad
to soothe his theories
but now i know the things i know
and do the things i do
and if you do not like me
so to HELL my friend with you"

Oh happy day! :)

Strålande sol och vårväder! :) Började min morgon med ett besök hos "min" Naprapat Fredrik..ja tänk om han bara va min, i would like that oh yes! ;) Näväl rygg å nacke va fucked up som vanligt men nu e den friskare ett tag i alla fall.
Efter det knatade jag vidare till skolan för att möta upp Jenny som förgyllde min dag med en liten anekdot från hennes morgon...summa summarum av den storyn egentligen..Ja vi tjejer gör nr 2 ibland, fiser gör vi också...(vissa även i sömnen)...:)
Klockan blev tretton  och dax att gå till Petra för att prata om min avhandling...å den blev GODKÄND!!! :D
Idag e med andra ord en betydligt bättre dag än igår...
Nu ska jag försöka hitta något i mitt tomma kylskåp att äta sen ska jag dra till Helena å fira hennes födelsedag! har redan så fint sjungit för henne, men gumms om du läser detta...Grattis igen! :D

En sån här dag då allt bara går åt helvete...

mm just en sån dag är det idag! Dagen börjar med att jag får tillbaka min rättade granskning av en avhandling som tydligen inte va en avhandling utan en rapport..dvs inte godkänd! :( Förbannade satans jävla skit!

Sen skrev vi lite på vår c-uppsats så det går i alla fall framåt, inte så fort kanske men ändock framåt.
Klockan 13.00 var det dax för mitt lilla besök hos Herr Tommy med tentan från hell. Det gick inte heller så bra..så d e bara att bita i det sura jävla äpplet å skriva om tentajäveln 25e Augusti! :(

Ringde även upp Anjelikas polare för att kolla om ett eventuellt samboende i Sthlm men inte det heller gick som jag hade tänkt. Hon hade tydligen någon annan polare som hon skullle bo ihop med. Jahopp så nu vet jag inte riktigt i vilken ände jag ska börja i. Letar iaf febrilt efter någon som kan tänkas hyra min lya lr ett rum iaf under sommaren...just nu går även det väldigt dåligt...suck...

Känns som att min hjärna snart kommer kortslutas :)

Shit pommes frites! Nu är det mycket saker på en gång känner jag.
Ringde Bärby igår, Fatma skulle kolla med Lena (avdelningsföreståndaren) angående att abeta lite timmar i Juni innan jag börjar jobba på Smögen i Juli. Fick ett sms som svar idag att Lena kommer kontakta mej inom en snar framtid och det låter ju väldigt positivt. Fick även idag ett mail på Facebook av en arbetskompis till Sanna..som undrade om jag fortfarande letar boende i Stockholm och ja det gör jag. Hans lägenhet kommer eventuellt att bli ledig från  den 1 Juli och den ligger väldigt väldigt bra till. Får jag den kan jag ju bara inte säga nej! Aj aj..hur gör jag nu?? !
Nåväl åker ner till stora staden den 25e och besöker Bärby  för att säga hej och jobb och försöker kolla in lägenheten så får vi se hur det går...så fortsättning följer :) 

Jobbigt!!

E helt förvirrad och frustrerad....pratade med min chef som jag kommer att ha detta år på Smögen, vi hade bestämt ett datum..nåja en vecka iaf då jag skulle börja jobba trodde jag. Men nu va tydligen inte fallet så utan blir istället fram flyttat till just innan den sista Juli. Detta betyder att jag måste hitta ett arbete fort som attan för att kunna ha råd med hyra och räkningar då jag inte kommer att ha jobbat något i Juni :( Så just nu jobbar jag på att hitta alternativ, försöker få tag i ansvarig för avdelningen på Bärby där jag gjorde min praktik så får vi se vad som händer.

Annars så har d väl inte hänt så mycket, jobbade på Kicks nere på stan en sväng idag och åkte sen till Jenny för att fila lite vidare på vår uppsats. Det går faktiskt riktigt bra och framåt för oss..*klapp på axeln* :)
Inväntar just nu på Helena så ska komam förbi en sväng..tror d e lite terapi snack för att dämpa vår framtidsångest.

Examensresa i form av sista minuten?

Tittar ut genom fönstret, det snöar i massor från alla håll och kanter. Det är ett riktigt Aprilväder, som d ska vara antar jag men nu vill jag bara har vår och sommar!

Pratade nyss med Kikki i telefon och vi surrade lite löst om en eventuell sista minutenresa i början av Juni närmare bestämt slutet på vecka 23. Onsdagen den 4e tar jag ju min examen så efter det kan jag åka vilken dag som helst! :)
Någon som e sugen på att haka?
Girls only!! Sola, slappa, äta gott och bara vara en hel vecka...åsså en å annan paraplydrink ;P
Men som sagt, den som e sugen på att haka hojta bara till!!
Pöss!

Ännu en söndag...

Försökte mej än en gång att bege mej ut i Umeås heta nattliv..HAHA!! Började med en middag på REX med Buffé och vin kl 19.00 stannade där till 23 typ sen knallade vi vidare till X3m.
D enda roliga som hände på Rex va att jag träffade på Theresa som va ute första gången sen hon blev mamma, kan hända hon va lite på lyset för hon klämde mej på tuttarna :)
Fick sen stå å köa i en halvtimma för att ta oss in på x3m, proppat med folk som vanligt. Angelikas ena tå mådde inge bra så hon hade väldans ont..vilket ledde till att hon gick hem efter en timme. Jag hade ju betalt 120 Kr för att gå in på skitstället så hängde kvar en stund för att se om d va nå kul folk jag kände men ikke! Så d fick bli en taxi hem till stora sängen....Så summan av kvällen ute....en hel del pengar spenderade i onödan och tungt i huvudet idag...fantastiskt!
Just det min telefon började som vanligt sms:a och ringa som av sig själv igår med..märkligt d där ;)
Klockan e nu nästan 13.00 och d ända jag lyckats göra är duscha, äta frulle och borsta tänderna...borde kanske göra ngt vettigt?


Måste av sluta detta inlägg med ännu en Rockystripp..i just löööve him!
image3


Hey is this me?!


Torsdag...

Veckorna bara springer iväg...vilket ger mej ännu mer ångest. Mindre än 2 månader tills det är dax att ta examen ,eller som det verkar får jag plocka ut min examen i höst men ett diplom eller nått får jag i alla fall den 4:e juni.
Tycker inte att det är det minsta roligt, känns mest sorgligt faktiskt. Detta har ju varit mitt liv nu i 3,5 år och alla klasspolarna drar härifrån. Nästan alla i alla fall..Tur min ängel Helena blir kvar en stund i stan i alla fall :) Men sen känns det som att jag e tillbaka på noll någonstans igen, visst jag har en utbildning men sen då? Vart vill jag bo, vad vill jag jobba med? *pust*
Det ger sig kanske med tiden det med, får ta sommaren till att börja med och den vet jag hur den kommer se ut iaf....jobb, jobb, jobb....fast jag ska nog lyckas bli brunast i sommar med ;)

Igår skulle vi ha en liten avskedsfest/middag för Anders som flyttar hem till Stockholm idag. Man köper en öl för 39kr så får man sedan äta gratis Buffé på Pipes of Scotland. Men jag kom försent så det blev betydlig dyrare och det smakade inte ens bra. Tror minsann jag fick äta åsna..men jag va hungrig som fan, så det fick gå ner ändå.

Hittade en sida med gamla Rockystrippar å han e ju bara sååå bra så jag delar med mig lite här nedan tänkte jag :) Nu ska jag iväg till IKSU å träna, Beach 2008 (läs stå i vassen och skämmas -08) närmar sig med stormsteg!
 
Pöss å ajöss!
image2


Ny dag nya möjligheter...

Våren håller sig fortfarande borta...förmodligen i södra Sverige. När jag klev upp imorse va det -3 grader så det va bara att plocka fram vinter jackan igen och knata till bussen. Mötte upp Jenny ,min c-uppsats kompanjon för att dela ut enkäter till en klass Maskiningenjörer, baaaara killar. Men det gick så bra så, de svarade så snäll å log lite pillemariskt. Inget bortfall där inte...:)
Gick inte fullt lika bra att få in alla enkäter ifyllda av juristerna, en hel del bortfall där. Trist! Har även vart till kåren och rektorn idag för att försöka få någon rätsida kring min omtentas vara lr ikke vara. Rektorn skulle kolla med herr Andersson å sen ringa upp mig, känns dock som att han kommer vara lite svår övertalad :/

Efter det hämtade Helena upp mig med sin vita pärla (läs Volvo -84) och vi drog ut till papps för att lämna lite pengar för att han så snällt piffat till pärlan lite när hon va lite lessen å trasig. Sen fick jag snällt stanna kvar där några timmar för att bli lite klokare på sjökort Osv. Ja d va väl min dag so far...

Adios!

Vart tog våren vägen?

Jag som va så nöjd å tänkte att nu va våren på väg men ikket..snöar från alla håll och kanter idag. Rosa faran får vänta en stund till innan hon får smaka asfalt verkar d som :)


Vad har hänt i mitt innehållsrika liv idag då? Jo vi har delat ut lite mer enkäter samt kopierat upp 250 ex av dom som vår snälle snälle handledare fixade gratis åt oss...Thanx mr Grape! :)


Insett att d e sommar om 2 månader..Wiiiii!! Smögen here i come...förmodligen för sista gången..har hört att jag måste bli seriös och skaffa mej ett arbete sen i höst...hmm..får se hur det blir med det. Eller som min pappa så fint uutryckte det.."Jenny när ska du sluta flumma runt och skaffa dej ett jobb?!" Arbetarklassen har lite svårt tydligen att se universitets studier som något annat än flummeri :)

Ge mej sommar nu! image1


Bloody Sunday!

Min blogg har legat nere ett bra tag nu för hade tänkt få hjälp att piffa till den lite då jag själv e lika tekninsk som en groda lr nått. Men som ni märker så har jag inte lyckats med det ännu så den får vara lika tråkig å B ett tag till...

Håller på att dö av stresssyndrom snart känner jag..fick ett mail imorse av en lärare som gav mig ett mindre upplyftande svar..omtentan som jag körde på just på grund av att jag tyckte d va en smartare idé att åka ner till stockholm och förlusta mig, såklart inte klarade måste vänta ändå tills 23 Augusti för att göra om...kan bara hända mig!!! Helooo..jag ska ta min examen 4 Juni..grattis Jenny du e så smidig...KUK!!! Så nu sitter jag här med skägget i brevlådan...
C-uppsats skrivandet har kommit igång och flyter på men d e ett jävla springande hit å dit, telefonsamtal å mailande..men d verkar reda ut sig så småningom.
Jag har även skapat mig ett till stressmoment, nämligen "båtkörkort"..jajemensan tänkte d kunde vara bra att ha då d tydligen ska bli lag på ett sånt inom en snar framtid...men d e MYCKET att läsa å d känns som att mina 24 timmar inte räcker till..nåväl tänkte att min pappa kanske kunde vara till någon hjälp här.


Och sist men inte minst...those men..jag blir inte klok på dom...

En förövrigt väldigt bra låt text som jag kom över...


RSS 2.0