Dax för lite uppdatering kanske? :)

Lördagskväll å jag sitter alena å kollar på Robinson, vadan detta? Svaret är enkelt, personalfest av rang igår :) Vadå personalfest, e inte Jenny arbetslös? Nehedu eftersom jag efter att först via mail fått veta att ett jobb jag sökt var tillsatt efter några veckor sedan blev uppringd och de ville träffa mig, då en annan kvinna hoppat av så har jag numera en heltidstjänst igen.

Jag jobbar sedan 15 April på ett nyöppnat transitboende för ensamkommande flyktingungdomar i Vårberg. För er som inte har någon aning om vart Vårberg ligger så e det på Röda tunnelbane linjen 16 minuter från Hornstull. Efter att pendlat totalt 4 timmar om dagen sen september så känner jag att detta e en aning bekvämare. Helt plötsligt har jag ett liv igen!! :) Dessvärre är man bara anställd 6 månader i taget så transitboenden stängs då behovet inte längre behövs, men det blir nog bra.

Företaget firade 15 år igår och det firades med en föreläsning av Stefan Einhorn om hur man blir en god medmänniska, efter det mingel med de andra i företaget. Vet inte riktigt hur många vi var totalt men över 100 tror jag. Det dracks champagne och åts snittar å snackades strunt i nån timme sen var det dax att gå till Wallmans salonger för att avnjuta en 3 rättersmiddag med tilhörande show :) Ett annorlunda koncept med sång och dans mellan de olika rätterna, riktigt bra va d iaf. Maten var god men alldeles för små portioner, det dracks en hel del aloholhaltiga drycker och det blev en riktigt trevlig afton. Detta har som sagt resulterat i att denna dag har varit lite tung, men eftersom det varit typ 20 grader här i Sthlm så gick förmiddagen åt att sola på vår takterass :D

Nu ska här sovas, har ett fjortontimmarspass att jobba av imorgon, Puss på er!!


Min å Hellans fantastiska (sista?!) afton i Umä!

Jag var ju hemma i Umeå för några veckor sedan, var som vanligt skönt och avkopplande att kliva in i sin egen lya. Det blev dock en lite sorglig historia då min kära vän Helena å hennes Micke skulle ta sitt pick å pack och lämna Umeå för evigt och flytta tillbaka till Bollnäs. Men vi gjorde det bästa av situationen och hade en ohyggligt trevlig helg med diverse bus :) Det är inte så långt till Bollnäs från Stockholm så jag tänker att jag snart får träffa henne igen ändå ;)
Vi gick ut på Coverclub på lördagen, jag hade i mitt förvirrade tillstånd missat att gå på systembolaget så det fick bli en liten barskåpstömmning. Men vi blev trots detta ändå fulla och glada och det blev en riktigt festlig afton, nedan kommer lite bildbevis....


Hellan med en tillsynes smaskig häxblandning i min hall :)


Mycket oklart, men det är iaf jag i kvällens outfit.


Mitt singstar gick varmt, kan tänkas grannarna blev döva :)

Helena övar inför kvällens kommande kareokeframförande? ;)


RSS 2.0