Sköna Måndag?

Denna vecka börjar mitt nya liv, den verkar gå i arbetslöshetens tecken. Har ännu inte lyckats få någit napp på nytt jobb, känns inge vidare vill jag lova. Ska iofs iväg till ART-institutet idag på mitt andra provpass men det kändes ju sådär första gången så vi får se...
Helgen har gått mig nästan förbi på grund av arbete, i fredags på trädgårdsmässa, lördag på Bärby och igår på mässan igen.

Något roligt har jag i alla fall hunnit med och det var lite Stand up på Big Ben. Henrik Schyffert var där å testade lite nya skämt, han är grymt rolig :) Annars var det rätt lamt med skämten faktiskt från de andra, endel så dåliga så jag skämdes för deras skull. Men what the fuck d e gratis å ett gott skratt förlänger livet så man får väl ta det för va det är :)

Mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu, Smögen i sommar igen, tillbaka till Umeå, ta ett jobb på nått ica å försöka stanna kvar i sthlm, plugga vidare i höst??? Jag vet inte riktigt alls vad jag ska göra eller hur något kommer att bli...ovisshet e jobbigt!

Bedrövliga Söndag...

Vaknade första gången klockan 9, pigg som en mört...men eftersom jag somnade runt 05.30 så kändes det inte riktigt relevant att kliva upp riktigt ännu. Låg vaken en timme å filosoferade sen somnade jag om till Sanna ringde runt 12 och undrade om jag skulle haka med dom och fika klockan ett vilket jag också från början hade tänkt. Dagsformen tillät dock inte detta och jag somnade om igen. Vaknade riktigt till liv klockan 18! Det var den söndagen, bra där fröken....

Gårdagens afton tillbringades hos mig med goda vänner, alkohol,  Buzz, Singstar och en gnutta Giutarr Hero. Vi gick senare ut på Blue Moon Bar, vilket misstag! 160 kronor bara för att ta sig in, sjuka priser i baren och betydligt mindre ställe än vad jag hade trott.

Låt oss säga att stället inte var tillräckligt stort för oss båda....fick äran att känna mig helt osynlig och något som inte existerat. Det var en fantastisk känsla, tack!
Skönt ändå att på något sätt kanske fått se ditt rätta jag och kanske börja inse vidden av vad damen vid din sida menade med "Han är ett as rakt igenom faktiskt". Det hade räckt med ett ögonkast vad som helst bara en bekräftelse på att jag faktiskt var där. Nåväl jag överlevde den kvällen med å vad är det man säger...det som inte dödar det härdar.

Snart ny arbetsvecka, jobbar bara måndag till onsdag sen drar jag till kära Norrland igen på torsdag morgon!! :D


Peace out!


Dagens visdomsord

"Vi har en föreställning om att kärlek ska vara för evigt. Men kärleken är inte sådan.
Kärlek är en fritt flödande kraft som kommer och går när den behagar.
Ibland stannar den livet ut. Andra gånger stannar den en sekund, en dag, en månad eller ett år.
Så man ska inte vara rädd för kärleken bara för att den gör en sårbar, men inte heller bli förvånad när den ger sig av. Man ska bara vara glad att man fick tillfälle att uppleva den."

Antar utmaningen!

Fyra tv program jag brukar se: Let´s dance, Mtv, Melodifestivalen och Parlamentet.

Fyra saker jag gjorde i går: Jobbade på Båtmässan, Åt middag, var på Volbeat konsert och sov.

Fyra saker jag längtar till: Ledighet, Sommar, en utlandsresa och en grym fest.

Fyra saker som står på min önskelista:
En resa utomlands, en sminkväska från Make up store, en vettig snubbe och en svart Porche.

Fyra saker jag avskyr:
Fåglar, köer, att frysa och flensost.

Fyra saker jag tycker om att göra: Mysa, kramas, umgås med mina nära och kära och jaga bort eventuella dvärgar.

Fyra saker jag åt igår:
Te och smörgås, Chili con Carne, kakor och en plankstek.

Fyra personer jag skickar den här listan vidare till: Anders, Tella, Fredrik och Molgan.

RSS 2.0