Gästspel på Café Opera

Tänker att jag måste skriva ner lite om mitt och Anna-Saras besök på celebra Café Opera i onsdags. Planen var att gå ut nyktert för att kolla läget, dock va regeln att om det bjöds fick det inte tackas nej..gratis e gott :)
Sagt å gjort ...vi stog på listan och knallade smärtfritt in...insåg senare att vi hade kommit in på bloggande blondin bellas födelsedags fest. Kände mig riktigt malplacerad och fattig :) Nåväl vi skuttade runt i några timmar å gjorde diverse fynd, blev en Dior läppglans rikare..haha! :)

När vi tröttnat på alla fulla brats på dansgolvet och istället satt och garvade åt alla som kom in och såg ut som porrskådisar kom nog såklart de mest ointressanta medelålders herrar fram och ställde sluddrande frågan " Vad vill ni ha att dricka?"

Efter en snabb blick på Anna-Sara blev svaret, en redbull jäger och en khalua cola. Mannen vinglade bort medans den andra stog kvar å ställde massa frågor som jag svarade lite slött på. När snubben väl kommit tillbaka med våra drinkar  som inte ens va i närheten av vad vi hade beställt och vi hunnit dricka typ 3 klunkar va det tydligen dax att gå och hämta jackorna. Varför det undrade vi?

Det Anna-Sara hörde att den ena snubben sagt va,  jag ska gå ut och ta en sil...ehhhh...??? Mycket oklart!
Det han egentligen sa var..jag ska gå ut och fixa en limousin!

Ok..tänkte vi..vart ska vi med den då? Ja vi ska åka ett varv och dricka champagne var svaret vi fick....
Och eftersom vi e från landet och hade så tråkigt ändå så tänkte vi varför inte ta en tur med dessa 2 puckon som inte inser sitt eget bästa att lägga sina pengar på något annat än två lantisar som ändå är heeeeelt ointresserade av 2 tjocka snubbar..(läs 2 tjocka 35 åringar).
Så in i limmon, på med musik fram med skumpan och10 minuter senare, å dom några tusen fattigare kom vi äntligen fram till vår slutdestination för aftonen...Golden Hits!!!  Där drog vi  äntligen i nödbromsen, sa att det var dax att åka hem, tackade artigt och drog hem. :)

Word!

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Sinnesstämning just nu...

...mycket låg...
Usch! Ja e helt less på allt just nu..hösten skulle kunna vara en bidragande orsak..tycker verkligen inte om denna årstid. Det blir mörkt jätte tidigt, blåsigt, kallt å regingt, hur upplyftande e d på en skala?

Något positivt e att jag äntligen fått gokänt på min sista tenta så nu har även jag min socionomexamen, d trodde du aldrig va?!

Dagens filmtips...

Jag och Tove har käkat Pringles och gråtit ikapp till The Bucket list, med Morgan Freeman och Jack Nicholson som huvudrollsinnehavare. En helt klart sevärd rulle! :)

                                                                

Dagens Nemi


Det stora klippet! :)



Jajjemensan idag åkte luggen av, jag e rätt nöjd med resultatet eller vad säger ni? :)Tagen med min crap till webcam, så d e inte så bra kvalité i know!
Tror även att tentan gick åt rätt håll idag så det känns skönt! :)









En liten tur upp till norrskenet...

Måste bli bättre på att blogga, allt kommer lixom i efterhand men kanske bättre det än inte alls? :)
Inflyttningsfesten blev i alla fall väldigt lyckad trots den lilla händelsen under dagen som tog halva dan för att lugna ner alla stackars upprörda känslor i kroppen. Tur det finns systembolag :)
Nåväl ,tror vi var 15 personer som mest i "min" lilla etta på 31 kvadrat. Vi lyckades även bjuda in en av mina grannar som också hade lite fest, 3 gossar. När det var dax för utgång splittrades gänget så det blev jag, Jenny, Aset (Anna-Sara) och de 3 musketörerna i form av grannen å hans 2 polare som drog ut tillsammans. Vi styrde kosan mot Söder och åkte även sån cykeltaxi genom halva söder...mycket oklart men skoj som fan..Ken-Lee kunde sin sak :) Började kvällen på och himlen därtill och avslutade på Snaps. Kvällen rundades av med ett besök på Burger King..urk..å en efterfest hos mig.

I skrivande stund är jag hemma i Umeå, ska skriva den där förbannade tentan som jag tydligen aldrig får ur världen men nu JÄÄÄÄVLAR! Wish me luck! :)
 Det är betydlig mer höst här än nere i Stockholm vilket inte är så upplyftande men ack så skönt det är att vara hemma i lugna Norrland. Min lägenhet, mina saker, min säng..aj aj låter som att jag har hemlängtan. Mm lite så är det nog men risken finns att jag kommer få en släng av damp vilken sekund som helst så det är nog övergående. Det ultimata vore ju egentligen att lyckas hitta en karlslok innan den 1 juli och ett jobb här uppe då skulle jag nog utan tvekan flytta hem..men men den som lever får se.
Nu ska jag återgå till mitt pluggande...

Puss på er!


RSS 2.0