Gästspel på Café Opera

Tänker att jag måste skriva ner lite om mitt och Anna-Saras besök på celebra Café Opera i onsdags. Planen var att gå ut nyktert för att kolla läget, dock va regeln att om det bjöds fick det inte tackas nej..gratis e gott :)
Sagt å gjort ...vi stog på listan och knallade smärtfritt in...insåg senare att vi hade kommit in på bloggande blondin bellas födelsedags fest. Kände mig riktigt malplacerad och fattig :) Nåväl vi skuttade runt i några timmar å gjorde diverse fynd, blev en Dior läppglans rikare..haha! :)

När vi tröttnat på alla fulla brats på dansgolvet och istället satt och garvade åt alla som kom in och såg ut som porrskådisar kom nog såklart de mest ointressanta medelålders herrar fram och ställde sluddrande frågan " Vad vill ni ha att dricka?"

Efter en snabb blick på Anna-Sara blev svaret, en redbull jäger och en khalua cola. Mannen vinglade bort medans den andra stog kvar å ställde massa frågor som jag svarade lite slött på. När snubben väl kommit tillbaka med våra drinkar  som inte ens va i närheten av vad vi hade beställt och vi hunnit dricka typ 3 klunkar va det tydligen dax att gå och hämta jackorna. Varför det undrade vi?

Det Anna-Sara hörde att den ena snubben sagt va,  jag ska gå ut och ta en sil...ehhhh...??? Mycket oklart!
Det han egentligen sa var..jag ska gå ut och fixa en limousin!

Ok..tänkte vi..vart ska vi med den då? Ja vi ska åka ett varv och dricka champagne var svaret vi fick....
Och eftersom vi e från landet och hade så tråkigt ändå så tänkte vi varför inte ta en tur med dessa 2 puckon som inte inser sitt eget bästa att lägga sina pengar på något annat än två lantisar som ändå är heeeeelt ointresserade av 2 tjocka snubbar..(läs 2 tjocka 35 åringar).
Så in i limmon, på med musik fram med skumpan och10 minuter senare, å dom några tusen fattigare kom vi äntligen fram till vår slutdestination för aftonen...Golden Hits!!!  Där drog vi  äntligen i nödbromsen, sa att det var dax att åka hem, tackade artigt och drog hem. :)

Kommentarer
Postat av: Tella

haha, vilken kväll!! Lägg in kort om du har! =D

2008-11-01 @ 16:38:57
URL: http://tellas.blogg.se/
Postat av: Patrik

Kul! Nu hade ni en trevlig kväll och uppfattade situationen som att det var ni som kunde höja V-tecknet. Men för att bara påminna fröken om att det är vid sådana tillfällen som det kan sluta illa för en skönhet som du. Ta i mot en drink från en okänd samt att följa med i en bil som ni inte vet destination till! Kul att läsa iaf, mera bilder bara. =)

2008-11-01 @ 18:52:36
Postat av: Tella

Du har blivit utmanad..kolla min blogg

2008-11-03 @ 11:56:31
URL: http://tellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0