Snart 29 år, arbetslös och fortfarande singel...

Jajjemensan imorrn e den stora dagen, 365 dagar kvar till 30. Fått veta i veckan att jag även blir arbetslös den sista Mars, mitt vikariat blir inte förlängt då en annan snubbe blivit förflyttad från en annan avdelning till min. Känns ju fantastiskt bra det här, är så stressad så jag knappt kan sova.
Har även ännu en gång trasslat in mig i en oklar relation, började bra men det dök upp ett ex som spökar. Detta resulterar i svåra beslut och i att jag känner mig som ett andra handsval som det är helt okay att behandla hursomhelst huvudsaken att exet inte blir sårat eller mår dåligt. Stört att jag finner mig i detta, är tillbaka till 2003 känns det som.
Fattar inte heller att valet kan va så jävla svårt, hon blir ledsen en stund ja, men någonstans vet hon att människor lever sina liv vidare speciellt efter över ett år. Så sammanfattningsvis kan man väl säga att mitt liv suger så jävla hårt som det bara kan just nu...




Lördag afton...

Har nyss kommit hem från en middag hemma hos mamma och pappa, mitt goda humör försvann  dock där. Det var väl kanske inte så oväntat iofs. Fick lite presenter dock inget Singstar, måste ordnas innan fredag! 
Jag och min kära syster rök ihop som vanligt, e rädd att jag kallade henne för fitta ett svagt ögonblick..lovar att hon förtjänade det.
Måste försöka få tillbaka mitt partymode rätt snart känner jag då Helena och Lotta snart kommer in genom dörren. Vi tänkte gå till TC, ny klubb som ska öppna där ikväll tydligen. Tror att det kommer vara 2 dansgolv ett med House och ett med Indypop eller vad det nu va.
Finns risk för en eventuell katastrofafton, men jag ska göra mitt bästa för att se till att det inte blir så.
Flyget tillbaka till sthlm går 15.55 imorrn, just nu vill jag sjukskriva mig en månad och inte alls åka tillbaka dit.

Nu ska jag försöka göra mig respektabel...adios!

Lördag i Umeå...

Hade ställt klockan på 09.30, tänkte först bara somna om igen men släpade mig upp och gjorde mig en grötfrukost. Fiskade fram mina träningskläder och tog mig hör och häpna iväg till IKSU för att köra ett stepmuskel pass!! :) Det vore att ljuga om jag säger att det inte var det jobbigaste jag gjort på länge..halåååå plankan och armhävningar?! Min kropp verkar inte ha några muskler kvar, jag tröstade mig dock med att bättre att göra nått än inget alls :) Efter passet hittade jag mig ett lämpligt solarium, så jajjemen både tränat och solat innan klockan är ett på en lördag, duktig tjej :)

Nu ska jag sprätta iväg till systembolaget och inhandla kvällens rusdrycker, kan hända d blir en kapten ;)
Har även hittat 2 biljetter till Volbeats konsert i Sthlm den 5e Mars, ngn med svår beslutsångest som vill hänga med? :P

Fortsättning följer..gotta go!

Peace and löööve!


Drömmar...

Jag har sovit oroligt hela natten och drömt om att jag sprungit omkring i ett stort hotell med en massa dörrar. Jag var mestadels jagad av något. Alla dörrar var stängda men till de som var låsta hade jag nycklar å de andra var det bara att öppna. Har aldrig kollat upp vad drömmar kan betyda men denna gång har jag gjort det, lite läskigt. Det står såhär om dörrar.

Dörrar : En korridor med många dörrar visar din obeslutsamhet vad det gäller hur du ska ta nästa steg. Även en osäkerhet om vilken väg man ska gå. Är alla dörrarna stängda kommer du att möta hinder.

Jagad : Är du jagad i drömmen så betyder det att du är stressad och behöver lugna ner dig. Om du jagar så kommer du att möta motgångar.

Som sagt trodde inte på det där med drömtydningar men det verkar ju stämma denna gång iaf....

Äntligen e Toves lilla plutt här :)


Det blev en fantastiskt söt Leon, född 8 Januari 50 cm lång å vägde strax över 3 kilo :)

RSS 2.0