Dag 4, sista hela dagen för Helen på Smögen

Vaknade till strålande sol, käkade frulle och drog på oss bikini å luffsade iväg till Vallevik för några timmars solande. Helen blev för första gången stucken av en geting i handen men det gick bra, hon överlevde :)
 
                                                                                                                                     

Kom på när vi låg som bäst å stekte att vi måste över till kungshamn å systembolaget som dessutom stängde kl 14.00 så det vara bara att packa ihop å ta första bästa Zitabåt över.  

När spriten var fixad gick vi tillbaka till Vallevik för lite till sol men det började blåsa så fasligt så vi gav upp efter ett tag. Helen köpte en gigantisk påse med räkor, kräftor och räkröra som hon smaskade i sig medan jag köpte en smarrig vitlöksbaguette med Smögenröra till. 
                                                                                  

Dusch sen å piff och en grym förfest uppe på massagen med chips, choklad å Rosévin haha! ;)


När vi sedan gick ut på Hamnen 4 så var det knappt något folk där alls så vi köpte varsin drink å satt oss ner i godan ro, när Helen reste sig upp för att gå till baren å beställa mera så blev jag attackerad av en asjobbig snubbe som sen följde efter oss hela kvällen...SUCK!!! (snubben e han på bilden nedan, må säga att jag ser fruktansvärt missnöjd ut )
                                                                      

Efter en helt ok kväll ute ramlade vi ner i säng igen å dagen efter var det dax för jobb för min del å dax för Helen att ta bussen till Skåne igen :(

Snipp snapp snut så var sagan slut! :)


Dag 3, forts på föregående inlägg...

Dag 3:

Efter en natt i en väldigt fin lägenhet i centrala göteborg med en tillhörande hästens säng, käkade vi frukost på ett ställe som heter Tintin :)
 När den var avklarad var det dags att hitta stället där jag äntligen efter typ 20 samtal  dagen innan i vild förtvivlan äntligen skulle få komma och fixa mina stackars naglar som börjat falla av en efter en.
Det  hela blev fruktansvärt snyggt och är det någon som har vägarna förbi Göteborg å vill få sina naglar fixade rekomenderar jag starkt, Nail Team på Östra hamngatan 50 B. Så här snyggt blev det :)

 

Efter detta var tanken att vi skulle gå raka vägen till Lisseberg men råkade gå förbi Barbarella, där blev det två impuls piercingar och ett nytt smycke till naveln för min del :)


                                                                                             

Nåväl tillslut kom vi i alla fall fram och in på Lisseberg, vi åkte allt som var roligt och tog även en tur in i Spökslottet, d var LÄSKIGT men fruktansvärt roligt! :D

                                                                                                 

Dagen sprang iväg rätt snabbt å vips var det dax att ta vårt pick å pack å lämna götet och knalla till bussen som skulle ta oss tillbaka till Smögen igen. Men what a day! Hade så otrooooligt roligt..Helen i löööööve u!! :) Somnade som 2 stenar väl tillbaka på blåsiga, regniga smögen.


Min Weekend med Helen 6-10/8-08

Det har tagit lite tid men nu ska jag försöka få detta dokumenterat i ord och bilder :D


Dag 1:


Helen kom med buss runt 22 på onsdag kväll egentligen skulle hon inte vara framme förän 12 men hon hade flax och hann med en tidigare buss. Vi satte oss på Cofferoom över en kopp choklad och uppdaterade varandra med en massa gött tjejsnack ;) Sen bäddade vi uppe på dragiga massageboden och somnade gott...Någon kamera lyckades dock inte användas denna afton.


Dag 2: Vaknade rätt tidigt och käkade frulle i råttboet, tog en Zitabåt över till kungshamn för att gå till apoteket och handla lite käk på ICA. Vi passade även på att föreviga vår tur på båten...
                                                                                                            
Tog sen en promenad tillbaka och gick hem för att packa en väska för sen var det dags för att kila iväg till bussen som skulle ta oss in till Göteborg. Vi var framme runt 19, gick in på en spansk restaurang och tog oss ett glas vin i väntan på Mikael som skulle hämta upp oss för att ta oss till en indisk restaurang..jag blev så mätt så mätt och det var gott som fan!                                                                                                            

Vi rullade (nästan iaf) vidare till ett ställe som hette Bitter där det intogs en riktigt smarrig drink sen blev det lite snacka strunt och sussa...


Dag 3: Kommer i ett nytt inlägg..sitter ju på ett mindre pålitligt 3G modem här så jag testar att lägga upp detta nu..


Min systerdotter :D

Jag blev moster den 7 Juli till lilla Ella, men eftersom min syster knappt kan stava till dator så har det tagit sin lilla tid innan jag fick ta del av det lilla underverket. Det blev ett planerat kejsarsnitt då denna lilla skrutt ville lixom både jag och min syster komma ut med ändan först :)


Har dock inte fått träffa henne IRL ännu då jag fortfarande befinner mig på västkusten och Smögen, men den 24e Augusti då jag äntligen kommer hem till Umeå igen då ska jag nog hinna med att träffa henne. Nu måste jag verkligebn sova, jag har haft Helen på besök i några dagar men hon åkte tyvärr hem i morse. Vi dokumenterade dessa dagar flitigt med 2 kameror och en mobiltelefon så bilder och story kommer men inte ikväll...:)

RSS 2.0