Dag 4, sista hela dagen för Helen på Smögen

Vaknade till strålande sol, käkade frulle och drog på oss bikini å luffsade iväg till Vallevik för några timmars solande. Helen blev för första gången stucken av en geting i handen men det gick bra, hon överlevde :)
 
                                                                                                                                     

Kom på när vi låg som bäst å stekte att vi måste över till kungshamn å systembolaget som dessutom stängde kl 14.00 så det vara bara att packa ihop å ta första bästa Zitabåt över.  

När spriten var fixad gick vi tillbaka till Vallevik för lite till sol men det började blåsa så fasligt så vi gav upp efter ett tag. Helen köpte en gigantisk påse med räkor, kräftor och räkröra som hon smaskade i sig medan jag köpte en smarrig vitlöksbaguette med Smögenröra till. 
                                                                                  

Dusch sen å piff och en grym förfest uppe på massagen med chips, choklad å Rosévin haha! ;)


När vi sedan gick ut på Hamnen 4 så var det knappt något folk där alls så vi köpte varsin drink å satt oss ner i godan ro, när Helen reste sig upp för att gå till baren å beställa mera så blev jag attackerad av en asjobbig snubbe som sen följde efter oss hela kvällen...SUCK!!! (snubben e han på bilden nedan, må säga att jag ser fruktansvärt missnöjd ut )
                                                                      

Efter en helt ok kväll ute ramlade vi ner i säng igen å dagen efter var det dax för jobb för min del å dax för Helen att ta bussen till Skåne igen :(

Snipp snapp snut så var sagan slut! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0