Vart tog sommaren vägen?

Förra veckan var det 25 grader varmt å strålande sol men vad hände?! Nu e det knappt 10 grader och regn regn regn...
Händer inte så mycket alls här egentligen, e mest rastlös som vanligt. Väntar mest på att det ska bli den 25e Juni så jag får packa min väska å dra ner mot Sthlm...fixa lite i lyan och jobba på en hundmässa 1-6 Juli innan det är dax att dra vidare mot Smögen :)

Lovade förut att lägga upp lite bilder från examensdan men Helenas kamera tappades bort å pappa va nog den sämsta fotografen den dagen..syns knappt att d e människor på bilderna. Några av de bilder som Johanna tog på morgonkvisten blev dock bra så jag lägger upp två stycken här som min käre vän Anders har fixat till lite med Photoshop :)


Då var det roliga slut...

Kan inte riktigt fatta att 3,5 år kan gå så fruktansvärt snabbt, men nu e d roliga slut. Ingen skola att gå tillbaka till i höst, det känns trist faktiskt men samtidigt spännande. Vad ska hända nu?

Examen var igår, en ganska hektisk dag som för min del började redan 06.30 då klockan ringde. Tid hos frissan 8.00 för att bli fixad i håret, cyklade sen till Johanna för att ta lite bilder (kanske lägger upp ngn senare). Klockan 11 träffades vi vid Universitetet för champagnefrukost eller snarare lunch men ändå. Vädret kunde nästan inte bli bättre solen sken från en klarblå himmel :)
13.00 var det dax att gå in i Aula Nordica för avslutning och diplomutdelning. Det var lite tal innan och en snubbe från några terminer under som sjöng å spelade gura, han lät ungefär som ett bräkande får...NOOOO GOOD! Sen ropade de upp oss 5 åt gången åsså fick vi sitta kvar framme på scenen tills alla var uppropade för senare fotografering av anhöriga.

Mamma och pappa var med i aulan, syrran fick tydligen inte ledigt..trist tycker jag. Fick blommor och farmors gamla guldarmbands klocka, vilket var totalt otippat så jag var tvungen att bli sentimental å gråta en skvätt. Mamma sa att hon nog sitter där uppe bland molnen och skiner som en sol idag och är såååå stolt över dig. Det tror jag med att hon gör, miss u fammo!!

Klockan 17.00 möttes vi upp på stan för att äta på den nya grekiska resturangen i stan, har hört att den inte fått så bra kritik tyvärr men tänkte att det kunde vara värt att testa iaf. Tyvärr så stämde det jag hört, det var verkligen inte den bästa grekiska mat jag ätit. Men mätta blev vi iaf och det är ju huvudsaken :) Fick ett silverhalsband av syrran å Henrik, som jag bytte idag till ett par pärlörhängen istället.
Efterrätten åt vi hemma hos mamma å pappa, mamma hade beställt prinsesstårta :) Fick en ny cykel av mamma å pappa, så nu får rosa faran äntligen skrotas :)

Sen var tanken att det skulle bli en fest på kvällen i en lokal men det var så konstigt folk där så jag var nog inte där längre än en timme, jag var dessutom toktrött så det var helt ok.

Fick veta idag att vår c-uppsats ÄNTLIGEN e godkänd :) Nu e d bara tentajäveln i augusti kvar sen kan jag plocka ut min examen...

Puss å gonatt vänner å ovänner

What a day!

Känner mej helt färdig, dels för att jag är bakis men mest för att jag nog lyckats få in den klantigaste människan i min lägenhet ever!!!
Skulle sätta in min minnespinne idag i den stationära datorn för att lyssna på lite musik jag nu råkar bara ha just där, men den va helt plötsligt TOM!!! Hon har alltså lyckats radera allt som fanns på den, tack så jävla mycket. Först pajjar hon mitt databord å sen detta...ååååå!!!!! :(

Årets Brännbollsyra är slut, blev dock förhållandevis rätt lugn..lr nja inte igår :) Gjorde nog den mest oklara fylleringningen på jag vet inte hur länge. Kändes rätt skumt att höra en röst man inte hört på flera flera år, nu var det dock bara ett mobilsvar men ändå...
Antar att just denna helg varje år kommer att vara lite speciell i all evighet...på både gott och ont....

Höll även på att slå mig halvt fördärvad när jag skulle cykla hem från krogen, det kom en hög trottoarkant ivägen så att säga, min käke och insidan av ena knät fick sig en ordentlig törn men jag ramlade iaf inte :) Vad va d några som såg det sa "har aldrig sett någon vara så nära att ramla men ändå inte göra det". Så jag tror att jag hade någon liten ängel med mig där...


Time 2 sleep!

Adios amigos


RSS 2.0