Sååå trött men d va sååå skoj!! :)

Oj oj oj, idag har det vart en tung dag...Jag och Helena var bjudna på travet och coverclubs personalfest igår med tema 80-tals hårdrock :) Vi tog detta på fullaste allvar och införskaffade diverse rekvisita för kvällen å vilket fint resultat det blev sen :) Det började 19.00, men du vet fint folk kommer sent så vi va nere på stan 20.00 å då va d nära att vi hade missat kalaset, dörren va nämligen låst. Men d löste sig å vi fick komma in, slängde i oss lite buffé å jag tydligen alldeles för fort. Aj aj sa min mage, men d löste jag så snabbt å fint med en 4:a Fernet ;) Sen så fortsatte kvällen i drinkarnas tema, vilket syns väldigt bra på mitt konto som genast blev rätt tomt.

Jag hade väl kanske inte tänkt att kvällen skulle bli så lång å blöt men så blev det, vilket resulterade i 3 timmars sömmn innan klockan ringde 04.30. Bussen till Övik rullade nämligen 05.30, tror att taxichauffören som hämtade upp mig nog nästan blev full av min andedräkt haha!
Nåväl, det gick bra ändå idag, trots trötthet å bakfylla :)

C-uppsatsen blev förövrigt klar redan i fredags, slutade på 43 sidor! :) På onsdag ska den lämnas in å sen drar jag med flyget till Stockholm i några dagar...:)


Här kommer lite bildbevis från gårdagen :)

      


Bored, bored, bored...

Jag e så uttråkad så jag tror jag dör....d händer ju inget. Skriva lite uppsats, äta, sova, uppsats, äta sova....Såååå tråkigt!!!

Har funderingar på att åka ner till Sthlm den 23e Maj, men folket där nere e inte lika fullt entusiastiska som jag hade hoppats på...e kanske egentligen speciellt en person jag hade hoppats på men men...vi får se hur d blir med den saken.

Jahopp å vad har hänt idag? Jo jag cyklade iväg till Jenny vid 10.00, skrev lite c-uppsats. Käkade lunch, skrev lite till, cyklade till Helena å snackade lite skit. Åkte hem gjorde nada, mamma å pappa kom förbi en sväng hämtade post å lämnade min examensklänning som syrrans snubbes mamma har sytt in å nu sitter jag här å ugglar igen..DAMP..japp!!

I Hudiksvall...

...på ett hotell..inte ens i närheten så lyxigt som det i Sundsvall. Tror inte jag kan vänta mig plättar och färskpressad apelsin juice till frullen imorrn bitti :)
Kom hit runt 19 efter en färd både med buss och tåg...tog 5 timmar. Suck pust å stön...och nu sitter jag här i sängen å funderar på om d snart e dax att hoppa isäng.

Innan jag begav mig söderut så hade vi möte med vår handledare Mr Grape, han säger att vår uppsats verkar rulla framåt som tåget. Det stämmer ju riktigt bra :)
Sprang till bussen vid sjukhuset men missade den ändå för att jag lyckades stå på fel sida...fick lifta med en annan buss till busstationen för att hoppa på den där nere istället. Det var den andra bussen jag missade idag, den påväg till skolan imorse körde också före mig...attans!! :)

Fick föresten veta igår att lägenheten vid Hornstull e MIIIIN!!!! :) Får flytta in den 1 Juli..wiiii!!! Funderar bara på hur jag ska droppa bomben för mamma å pappa men d får bli ett senare projekt :)
Nåväl nu e d dax att knoppa ska upp tidigt imorrn...natti natt...

Pöss pöss!!

1 Maj!

Igår var det en strålande vårdag, sol och 20 grader varmt! :) Vi firade in våren med ett grilkalas ner vid Nydalasjön, det var verkligen kanonmysigt! :) God mat, trevligt sällskap och med en gitarr..kan nästan inte bli bättre! :)

Klev upp vid 9 för att försöka hinna röjja undan i lägenheten innan det finska mumintrollet skulle flytta in, det lyckades jag galant med. Så du e det så fint så fint i mitt hem :)
Cyklade sen iväg till Jenny för att fotsätta knåpa på vår c-uppsats, vi har kommit en god bit påväg och tur är väl det för idag är det exakt 20 dagar kvar tills den ska vara färdig för inlämning :)
Borde sätta mig och fila lite på mitt cv och ett personligt brev för det känns som att det börjar vara dax att söka efter lite jobb..hmmm...

image6

RSS 2.0